4 trends van dit najaar

Ben je opzoek naar een nieuwe trendy outfit voor dit najaar? In deze blog zetten we de leukste trends van dit moment voor je op een rijtje!

Trend 1: oversized schouders

Een opvallende trend die dit najaar veel gezien wordt, is het accentueren van de schouders. Dit wordt gedaan met enorme schoudervullingen en pofmouwen. Hoe groter de schouders lijken, hoe beter dus. Deze trend komt uit de jaren ’80 en is weer helemaal terug van weggeweest.

Trend 2: veel leer

Een tweede trend van deze herfst en winter is het gebruik van leer. Leren jasjes van bijvoorbeeld expresswear, zijn al een paar jaar niet meer weg te denken uit de herfst collecties. Maar dit jaar wordt er steeds meer leer op leer gedragen. Een leren jasje wordt dus bijvoorbeeld gecombineerd met een leren rok. Of draag een leren blouse op een mooie leren broek. We zien ook steeds meer jurkjes van leer. Oftewel, leer is dit najaar helemaal in de mode.

Trend 3: dierenprints

Deze winter zien we ook weer veel dierenprints. De luipaardprint is nog steeds het populairst. We zien deze terugkomen op jurken, broeken, schoenen, jassen en tassen. Eigenlijk overal dus. Ook andere dierenprints zoals slangenprint en krokodillenprint zijn steeds meer te zien in de winter mode.

Trend 4: alles glimt

Een vierde trend van dit seizoen is glim en glitter. In de december breekt natuurlijk de feestperiode aan en dan is glitter natuurlijk niet weg te denken uit je garderobe. Maar dit hele najaar kun je uit je dak gaan met glitters. We zien veel metallic kleuren terug in de collecties zoals goud, zilver en brons. En we zien uiteraard ook veel pailletten op jurkjes zoals op de Tramontana jurk.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Mode