Ansichtkaarten voor al het speciale contact

Er doen zich momenten voor dat je vanuit jouw bedrijf een leuke kaart wil sturen naar die ene klant of die fijne zakenpartner. Ansichtkaarten zijn ideaal voor al het speciale contact dat je als bedrijf hebt met (potentiële) klanten en belangrijke contacten. Waarom zou je dan niet persoonlijke ansichtkaarten voor jouw bedrijf laten drukken? Zeker als je de nadruk wil leggen op de persoonlijke aandacht die jij geeft aan degene voor wie de ansichtkaart is, is ansichtkaarten laten drukken een uitstekend idee. Bij Printdeal.be kun je wenskaarten bedrukken in een eigen ontwerp. Hierdoor krijgt elke ansichtkaart direct een persoonlijk tintje. Ben jij geïnteresseerd in ansichtkaarten voor al het speciale contact? Hier ontdek je alles wat je moet weten over wenskaarten drukken bij Printdeal.be!

Kies jouw ansichtkaarten

Wanneer je ansichtkaarten gaat bestellen bij Printdeal.be, moet je eerst zelf een product samenstellen. Dit houdt in dat jij een aantal keuzes moet maken wat betreft de praktische kant. Denk bijvoorbeeld aan het eindformaat, de oriëntatie, het materiaal en de manier waarop jouw ontwerp wordt bedrukt. Bovendien is het bij Printdeal.be zelfs mogelijk om voor een luxe afwerking te gaan. Hierdoor krijgen de ansichtkaarten een prachtige en zeer deskundige uitstraling. Bij Printdeal.be bepaal je heel eenvoudig hoe jouw wenskaarten er uit moeten zien. Om te illustreren hoe simpel het bestelproces is, lopen we een paar stappen door.

Ansichtkaarten bestellen bij Printdeal.be

De eerste grote stap van het bestelproces bij Printdeal.be is het selecteren van de gewenste ansichtkaarten. Dit houdt in dat je een aantal zaken bepaald waardoor je uiteindelijk jouw perfecte kaarten kan bestellen. Zo selecteer je eerst het gewenste eindformaat van de wenskaarten. Wil je bijvoorbeeld A4 wenskaarten of juist liever A6? Het is allemaal mogelijk bij Printdeal.be. Wanneer je het eindformaat hebt geselecteerd, moet je bepalen wat de oriëntatie zal zijn van de wenskaarten. Dit wil zeggen dat je beslist of de kaart staat of ligt. Indien nodig kies je daarna wat de vouwwijze zal zijn.

Vervolgens selecteer je hoe de kaarten bedrukt worden. Dit slaat op het kleurenpallet dat gebruikt zal worden. Ansichtkaarten drukken kan bij Printdeal.be in enkelzijdig full color, dubbelzijdig full color en 4/1 full color. Zodra je die keuze hebt gemaakt, bepaal je het materiaal van de kaarten. Het is mogelijk om voor de veelgekozen eenzijdig gestreken sulfaatkarton te gaan of voor ice silver metallic. Tot slot geef je aan welke luxe afwerking de kaarten krijgen. De tweede en laatste stap in het bestelproces heeft betrekking op het ontwerp. Bij Printdeal.be is het mogelijk om het ontwerp van de ansichtkaarten aan te leveren in een bestand of op de website zelf te maken.