Dakwerken BKG, méér dan alleen een dak boven je hoofd

Vakmanschap is hét sleutelwoord wanneer het aankomt op professioneel dakwerk. Alleen de beste dakwerkers zijn goed genoeg voor de reiniging, renovatie, vervaardiging, of isolering van jouw dak. Het gaat hier immers om die kant van je huis die het meest te verduren krijgt. Dakwerken BKG biedt een uitgebreid aanbod van gespecialiseerde vakmensen aan die allen een zeer gedegen kennis hebben van verschillende dakbedekkingstechnieken. Toegewijde teams van dakwerkers zullen je van A tot Z bijstaan met raad en daad.

Service en betrouwbaarheid

Deze service begint al vanaf het begin: ben je nog op zoek naar de ideale dakbedekking voor je huis of weet je nog niet zeker of je die dakkapel wel wilt? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan zodat je een helderder beeld krijgt van de precieze kosten van zo’n project. Dakbedekkers van Dakwerken BKG werken snel: afhankelijk van de omvang van het project duurt een project soms slechts enkele dagen tot enkele weken. De overlast blijft hierdoor vaak tot een minimum beperkt.

Een uitgebreid aanbod in dakbedekkingsmateriaal

Hoe je dak eruit komt te zien is geheel je eigen keus. Dakwerken BKG biedt namelijk een uitgebreid aanbod aan verschillende daktypen: platte daken, hellende daken, zadeldaken of wolfsdaken. Alles is mogelijk. De keuze van het materiaal waarmee je jouw dak bedekt, is in principe ook geheel aan jezelf. Een specialist zal je echter bijstaan in deze keuze: zo is het veel gekozen bitumendak een ideale dakbedekking voor platte daken van bedrijfspanden of tuinhuisjes. Wil je het echter liever ecologisch en natuurzuiniger aanpakken dan is een Groendak wellicht geschikter voor jouw bedrijfspand dan wel tuinhuis. Een zeer goedkope optie zou het PVC dak zijn, hiervan is echter de levensduur aanmerkelijk korter ten opzichte van de eerste twee genoemde dakmaterialen.

Profiteer van een wijdverbreid dakwerkersnetwerk

Dakwerken BKG is actief in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, en het Brussels hoofdstedelijk gewest. Dakwerken BKG werkt in tegenstelling tot veel andere bedrijven met zorgvuldig uitgekozen regionale aannemers. Dat betekent dat er in vrijwel geheel België op ieder moment wel een aannemer in de buurt is om aan jouw dak te kunnen werken.