De schoenentrends van dit jaar!

Wil jij deze winter een echte trendsetter zijn? Lees dan snel verder, want wij zetten alle schoenen trends van dit moment voor jou op een rijtje. Welke kleuren zie je dit jaar veel? En welke materialen en stijlen zijn helemaal hip? Wij geven je het antwoord. Kijk op www.sneakers.nl voor meer inspiratie!        

Felle kleuren

In de winter hoef je niet alleen saaie kleuren te dragen zoals, bruin, zwart en grijs. Dit jaar zijn felle kleuren ook helemaal in! We zien bijvoorbeeld veel fel gekleurde sneakers zoals, rode nike air max 90 en gele sneakers. Ook zien we combinaties van meerdere felle kleuren in een schoen terugkomen. Je hoeft je vrolijke sneakers dus niet alleen voor de zomer te bewaren, maar je kunt ze ook prima in de winter dragen! Gekleurde sneakers staan met name mooi onder een simpele spijkerbroek. Hierdoor vallen je schoenen nog meer op.

Felle kleuren zien we niet alleen bij sneakers, maar ook bij nette leren schoenen. Steeds vaker zien we dat mannen in plaats van zwarte of bruine schoenen, ook knal blauwe of oranje schoenen onder een nette broek dragen. Zelfs onder een pak kan dit tegenwoordig!

Opvallende patronen

Naast felle, vrolijke kleuren zien we deze winter ook veel opvallende patronen terug op schoenen. Zo zien we bijvoorbeeld veel streepjes, vierkantjes en rondjes op de schoenen van deze winter. Vaak is dit gecombineerd met vrolijke kleuren. De patronen kunnen niet gek en opvallend genoeg zijn.

Materiaal

We zien deze winter veel leren schoenen. Schoenen van leer gaan lang mee en houden je voeten lekker warm. Dat is natuurlijk wel zo fijn in de winter. Daarnaast hebben leren schoenen vaak een luxe en nette uitstraling. Je kunt ze ook bijna met alle soorten kleding combineren.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Mode