Een goedkoop hotel boeken via citytrip info

Ik heb al een aantal jaar een relatie met mijn vriendin. Ze is binnenkort jarig en ik wilde haar verrassen met een vakantie. We waren al best lang samen en het leek mij leuk om haar mee op vakantie te nemen naar Bali. Ze had het er erg vaak over dat ze altijd een keer naar Azië wilde gaan. Ik had daarom de afgelopen maanden elke maand geld apart gelegd van mijn salaris  zodat we een mooie vakantie zouden kunnen boeken. Ik ging op het internet op zoek naar hotel boeken Bali. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar hotel boeken kwam ik uit op de website van citytripinfo.


Meer informatie

Op de website van citytrip info is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Er staan een aantal links die je doorverwijzen naar websites die verschillende boekingswebsites met elkaar vergelijkt zodat je als klant gegarandeerd de laagste prijs betaalt. Ik klikt op de link voor trivago omdat deze websites een aantal websites met elkaar vergelijkt die hotels aanbieden. Ik wilde graag zo goedkoop mogelijk uitzijn zodat ik daar meer uit kon geven. Ik had een aantal hotels met elkaar vergeleken en ik kwam terecht op een super mooi hotel tegen een zeer scherpe prijs. Ik had een vliegticket gekocht via de website van cheaptickets. Ik had een ticket kunnen kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ik had een boeking geplaatst en toen ik het aan mijn vriendin vertelde werd ze echt superblij