Folders drukken om uit te delen of te verspreiden

Als je een belangrijke boodschap hebt, wil je deze verspreiden en delen met anderen. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig! Door folders te ontwerpen en te laten drukken kun je zonder gedoe jouw boodschap verspreiden en uitdelen. Is een gewone folder niet groot genoeg om alle informatie op te zetten? Dan is een gevouwen folder de perfecte oplossing. Tegenwoordig kun je online folders ontwerpen. Vervolgens worden ze op professionele wijze bedrukt en bij jou bezorgd. Hierdoor kun je al vrij snel in het bezit zijn van een stapel folders. Ontdek hier hoe simpel het kan zijn!

Folders online maken

Vroeger was het nog een hele klus om een mooie folder te maken. Met Printdeal.be is folders maken werkelijk kinderspel geworden. Door middel van een online editor waan jij je even als heuse vormgever. Jij stelt zelf het ontwerp van de folder samen. Dankzij de online editor hoeft dit geen uren in beslag te nemen. De software legt duidelijk uit wat allemaal mogelijk is. Zo moet jij het formaat en de vouwwijze eerst van tevoren aangeven. Pas als die keuzes zijn gemaakt, kun je beginnen met het ontwerpen van jouw folders. Als je er zelf niet uit komt met de editor, kun je op Printdeal.be altijd om hulp vragen door middel van de handige chatfunctie.

Eindformaat van folders kiezen

Zoals eerder vermeld is het belangrijk dat je het formaat van de folder bepaald. Hierbij is de regel dat je het gewenste eindformaat selecteert. Dit houdt in dat je het formaat van de gevouwen folders selecteert. Met Printdeal.be kun je een keuze maken uit verschillende formaten. Printdeal.be heeft maar liefst 12 diverse mogelijkheden voor jouw folder. Van de kleinste optie, een A7, tot en met de grootste variant, een A3. Naast het formaat is ook de vouwwijzen erg belangrijk bij het ontwerpen van folders. De vouwwijze is altijd afhankelijk van het eindformaat.

Bedrukking selecteren voor jouw folder

De volgende belangrijke beslissing die je moet maken tijdens het maken van een folder, is de gewenste bedrukking. Op Printdeal.be kun je een keuze maken uit PMS-kleuren en full color. PMS-kleuren staat voor kleuren met een uniek nummer, namelijk Pantone Matching System. Het kleurresultaat is met dit systeem altijd en overal hetzelfde. Dat maakt PMS-kleuren zo uitermate geschikt voor het drukken van bijvoorbeeld huisstijldrukwerk. Jouw folder kun je met andere woorden dus ook volledig in de stijl van jouw bedrijf laten bedrukken. Daarnaast zijn full color folders opgebouwd uit 4 kleuren en hebben een andere cijfercode. Het is mogelijk dat de kleurresultaten kunnen afwijken. Wil je folders maken met foto’s? Dan is full color de beste optie!