Goede promotie campagne opzetten

Wanneer je een bedrijf begint, is het erg belangrijk te weten op welke manieren jij jouw product onder de aandacht van jouw doelgroep brengt. Dit kan door middel van promotiewerk. Een van de mogelijkheden hiervoor is een promotie actie. Een dergelijke actie wordt vaak gebruikt om awareness te creëren bij jouw doelgroep,  maar stelt je ook in staat om te monitoren hoe deze gratis versie van jouw product in de markt valt en maakt inzichtelijk op welke vlakken het product te kort komt of juist heel sterk is.

Belangrijk bij dergelijk promotiewerk is het in kaart brengen van jouw doelgroep. Je kan nog zo een goede productdemonstratie uitvoeren, maar als je op de verkeerde plaats jouw samples staat uit te delen, is het effect minimaal. Als je etenswaren wil promoten is het erg effectief om dit te doen op een druk bezochte plaats, denk hierbij aan een trein station of midden in de stad, , terwijl een andere locatie een flop zou zijn.  

Ook de aanpak van een promotie actie is erg belangrijk. Verkoop je een luxe product, dan ben je er bij gebaat om meer aandacht te besteden aan het weggeven dan bijvoorbeeld bij een nieuwe variant cola.

Wil je een dergelijke actie helemaal op maat gemaakt hebben voor jouw product, doelgroep en branche? Dan ben je bij Juice promotions aan het juiste adres, samen met jou gaan wij de uitdaging aan om jouw product onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. Dit gehele traject kan je aan ons overlaten, van hetbedenken van de actie tot aan de uitvoer en zelfs evaluatie, Juice promotions regelt het allemaal.

Ben jij opzoek naar een professionele partner om jouw om jouw productdemonstratie mee uit te voeren, neem dan vandaag nog contact met op ons op voor een vrijblijvend advies.