Laat je huid stralen met de producten van Eucerin

Eucerin biedt al meer dan honderd jaar klinisch bewezen bescherming tegen allerlei factoren die de huid bedreigen. Zon, wind of regen? Eucerin gaat met voedende crèmes verbrande, droge of vette huid te lijf. Last van atopisch eczeem of van de hoofdhuid? Ook hiervoor heeft Eucerin speciaal vervaardigde crèmes, lotions en shampoos ontwikkeld die de huid de voeding geven die het nodig heeft. Wereldwijd staat Eucerin bekend als leider op het gebied van huidverzorging: meer dan 500 wetenschappers houden zich dagelijks bezig met het verbeteren en verder innoveren van Eucerin producten zodat jij jouw huid de beste verzorging kan bieden die er op dit moment is.

Wetenschappelijk bewezen
De wetenschappers van Eucerin werken nauw samen met dermatologen van over de hele wereld. Samen houden zij zich dagelijks bezig met hoe verschillende huidtypen reageren op de effecten waaraan deze blootgesteld worden. Op basis hiervan worden Eucerinproducten op maat afgestemd en is er dus voor vrijwel ieder persoon ter wereld een product wat bij hem of haar past. Omdat Eucerin zo nauw samenwerkt met dermatologen, heb je de wetenschappelijke garantie van de werking van een product.

100 jaar vakmanschap
Omdat Eucerin al ruim honderd jaar ervaring met het innoveren van huidproducten heeft, weten de deskundige vakmensen precies welke ingrediënten geschikt zijn voor een huidtype huid en welke niet. Eucerin werkt alleen met ingrediënten die klinisch een bewezen werking hebben. Hierdoor zitten er geen toegevoegde stoffen in het product die en wordt jouw huid gevoed met slechts de beste materialen.

Huidproblemen tegengaan
Afhankelijk van het weer, medicijngebruik, make-up gebruik of dieet, reageert jouw huid anders dan anders. Zo kun je soms vrij plotseling huidproblemen ervaren die je niet eerder gehad hebt. Met de producten van Eucerin kun je jouw huid weer in zijn natuurlijke balans terugbrengen. Zo gaat Eucerin’s DermoPURIFYER bijvoorbeeld de vette huid tegen en weet Eucerin UltraSENSITIVE de schrale en gevoelige huid weer te kalmeren.

Andere voorbeelden van huidproblemen die door Eucerin producten verholpen kunnen worden, zijn onder andere:

-Onzuivere huid

-Huidveroudering

-Atopisch eczeem

-Hoofdhuid- en haarproblemen

-Zonbescherming

-Hyperpigmentatie