Massief werkblad van de beste kwaliteit

Trendy, modern of klassiek, het massief werkblad wordt in grote stijl tentoongesteld in binnenruimtes. Net als het dressoir is het een belangrijk onderdeel van uw decoratie, maar ook zeer technisch praktisch dat aan zware tests zal worden onderworpen. Het moet daarom met zorg worden gekozen. Gedetailleerd overzicht, materiaal voor materiaal, om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Het houten werkblad

Hout verleidt met zijn warme kant. Voorbij zijn de dagen dat het een rustieke connotatie had. Tegenwoordig past het in elk type interieur, zelfs in het meest moderne. Robuust, maar toch gevoelig voor vocht en warmte. Eenmaal geïnstalleerd, vergeet dan niet jij werkblad te lakken of te oliën om te voorkomen dat het hout vlekken opneemt. Hout is dagelijks een van de gemakkelijkste materialen om schoon te maken. Zo brengt bamboe een vleugje exotisme, terwijl blonde houtsoorten zoals beuken het mogelijk maken om aan helderheid te winnen en een Scandinavisch decor te creëren.

Glazen werkblad

Het glazen massief werkblad wordt in designruimtes geprezen om zijn ultramoderne uitstraling en fascineert door zijn schittering en elegantie. Dit aspect vervaagt niet en blijft stabiel in de tijd. Hygiënisch en ongevoelig voor vlekken, het is ook niet poreus, onder het oppervlak gelakt met een laag gekleurd email aan de achterkant, biedt het glas een ruime keuze. Maar het is erg kwetsbaar en is niet bestand tegen schokken of hoge temperaturen.

Het laminaat werkblad

Dit dunne vel is opgebouwd uit meerdere lagen die aan elkaar zijn toegevoegd en bedekt met decoratief papier. De strip, eenmaal gesneden met een cirkelzaag, kleeft aan het bestaande oppervlak. Naast zijn sterkte heeft laminaat het voordeel dat het in vele uitvoeringen verkrijgbaar is (imitatiehout, Italiaans gips, gespikkeld graniet…) En dat het economisch in aanschaf is.

Kies je makkelijkste en mooiste afwerking massief werkblad!