Simpele, maar leuke vaderdagcadeaus!

Vaderdagcadeau

In Nederland vieren we elke derde zondag van de maand juni Vaderdag. Een dag speciaal in het leven geroepen om alle vaders van Nederland te bedanken. Vaderdag is in 1909 geïntroduceerd in de Verenigde Staten. Mevrouw Sonora Smart Dodd riep deze dag in het leven om haar vader te eren. Vanuit de Verenigde Staten is deze feestdag overgewaaid naar Nederland.

Afijn, genoeg over de geschiedenis van Vaderdag. Elk jaar weer wil je waarschijnlijk een cadeau geven aan je vader. De meeste mensen geven hier niet heel veel geld aan uit. Cadeautjes tot €20,- zijn erg gebruikelijk. Komt Vaderdag er weer aan en heb je geen idee wat voor cadeau je gaat geven? Sla deze blog dan even op in je favorieten. We hebben meerdere ideeën neergezet, zodat je de komende jaren niet na hoeft te denken over een geschikt cadeau.

Sokken

Sokken zijn altijd welkom. Gun je vader een fijn paar en kies voor bamboe sokken. Deze sokken zijn duurzaam en zijn gemaakt van bamboe. Bamboe sokken voorkomen zweetvoeten, dus je vader zal je dankbaar zijn. Bamboe sokken zijn niet duur en daarmee leuk om te geven!

Rituals pakket

Een Rituals pakket valt altijd in de smaak. Een lekkere douchegel of een fijne deodorant. Daar zegt geen vader nee tegen. Toegegeven, het is niet het meest originele cadeau. Maar het is wel een cadeau die zeker in de smaak valt. Rituals pakketten zijn over het algemeen wel iets duurder. Maar er zijn genoeg alternatieven verkrijgbaar. Ga maar eens naar de Etos of DA. Of stel je eigen pakket samen en verpak deze zelf!

Bier- of wijnpakket

Is je vader een wijnliefhebber? Of trekt hij liever een biertje open? Een alcoholische versnapering doet het over het algemeen altijd goed. Is je vader fan van bier? Overweeg dan een een pakket speciaalbiertjes. Is hij meer van de wijn? Vraag dan even na wat zijn favoriet is (rood of wit) en ga vervolgens naar de slijterij om je te laten adviseren. Bijkomend voordeel: jullie kunnen het cadeau samen opdrinken. Zorgt gelijk voor een gezellige avond.

Geen geld? Geen probleem!

Zit je krap bij kas en kun je het geld momenteel even niet missen? Geen probleem! Het idee dat je aan Vaderdag denkt, is voor de meeste vaders al genoeg. Woon je nog thuis? Maak dan een ontbijt op bed voor hem of was de auto. Woon je niet meer thuis? Ga op Vaderdag langs bij je vader en drink samen een kop koffie (of een lekker biertje). Zo simpel kan het zijn! Fijne Vaderdag gewenst.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Feest