Super hotel in Waalwijk!

Als je een dagje of weekendje naar de Efteling gaat dan adviseer ik je om er een hotelovernachting bij te boeken bij GuestHouse Hotel. Dit is een super modern hotel met kamer voor gezelschappen tussen de 1 en 8 personen. GuestHouse Hotel heeft onder andere een mooi hotel in Waalwijk. Dit hotel is op loopafstand maar liefst 7 minuten lopen van de Efteling en leuk voor jong en oud. Je kan dan makkelijk in de ochtend naar de Efteling lopen, je loopt dan langs alle lange rijen en parkeerfiles. Super goed gevoel krijg je dan. Het hotel heeft grote kamers, en beschikt over het eerst 6-persoons stapelbed in Nederland! Ze hebben drie soorten kamers allemaal zeer modern en mooi ingericht.

Wat is er allemaal te doen in de omgeving?

  • De Efteling, de Efteling is het leukste pretpark van Nederland. Het is leuk voor jong en oud. Met de kleintjes kan je naar het sprookjesbos en met volwassenen kan je genieten van een adrenaline kik in een van de achtbanen.  De Efteling is maar 7 minuten lopen vanaf het hotel.
  • Jump XL Trampoline Park Waalwijk, geen lekker weer om naar de Efteling te gaan? Dan kan je altijd nog naar het trampoline Park.
  • National Park de Loonse en Drunese Duinen, dicht bij het hotel in Waalwijk kan je genieten van de Duinen. Hier kan je heerlijk fietsen en wandelen.

Er is genoeg te doen in de omgeving van het hotel in Waalwijk. Neem een kijkje op de website van het hotel. En hopelijk ga jij binnenkort genieten van dit mooie hotel!