Tegels in het algemeen

Je hebt heel veel soorten tegels. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Denk aan vloertegels, wandtegels, mozaïektegels, terrastegels en parkettegels. Alle soorten gebruik je weer ergens anders voor. De keuze tegels is tegenwoordig enorm groot. Dit zorgt voor een moeilijke keuze bij het kopen van tegels. Elke soort tegel zorgt voor een andere soort uitstraling. Daardoor kun je bijvoorbeeld bij een winkel een andere uitstraling uiten aan je klanten dan bijvoorbeeld op het kantoor. Je kunt het helemaal naar je eigen zeggen maken.

Waar worden tegels allemaal gebruikt
Je hebt veel soorten tegels, de bekendste soorten zijn vloertegels, tegelstroken, wandtegels, mozaïektegels, terrastegels en parkettegels. Een vloertegel werd vroeger ook wel estrik genoemd. Het wordt gebruikt voor de uitstraling van een huis maar ook voor het makkelijker maken voor het vervoer over de grond. Met tegels kun je je eigen sfeer maken waar je maar wilt. Denk bijvoorbeeld aan thuis, in de winkel, op straat of aan de muur. Overal wordt gebruik gemaakt van tegels. Thuis wordt het voornamelijk gebruikt voor op het toilet, in de badkamer, in de keuken of natuurlijk gewoon in de woonkamer of buiten. Op straat wordt er ook veel gebruik gemaakt van allerlei soorten tegels. Bijvoorbeeld aan muren onder een brug en op straat. Je kunt tegels dus op allerlei manieren gebruiken. 
Tegels en interieur van nu
Tegels en interieur hebben veel met elkaar te maken. Je zoekt namelijk bijvoorbeeld je tegels uit op het interieur die je al gekozen hebt, of natuurlijk andersom. Het is dus belangrijk om keuze te hebben uit een groot assortiment tegels. Dit omdat je natuurlijk wel de juiste tegels wilt hebben bij uw interieur.  Bij Tegel en sanitair magazijn heb je keuze uit een groot assortiment wat dus veel keuze biedt bij het uitkiezen. Denim drift is de kleur van dit jaar. Denim drift kun je op allerlei verschillende manieren toepassen. Je kunt er veel verschillende combinaties mee maken. Het is bijvoorbeeld erg mooi bij de kleur wit. Een denim drift interieur kan dus erg mooi zijn bij witte tegels. Elk jaar is er weer een andere kleur de kleur van het jaar. Daardoor kun je ook allerlei ideeën opdoen. In het jaar 2016 was de kleur van het jaar okergoud. Okergoud is een wat warmere kleur dan okergeel. In 2017 is het de kleur denim drift omdat het een prachtig, eenvoudig te begrijpen kleurenpalet is maar het toch nog zo nieuw, verfijnd en veelzijdig is. Het geeft een frisse kijk op het leven.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Wonen