Tuinmeubeltrends voor deze zomer

Benieuwd naar de tuinmeubeltrends voor 2020? Net als ieder jaar zien we ook dit jaar weer een aantal soorten tuinmeubelen terug die helemaal in zijn! In dit artikel bespreek ik drie soorten trendy tuinmeubelen met je: loungestoelen, de hangstoel en de picknickbank. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Lekker loungen!

Het leven is al druk genoeg en daarom is het belangrijker dan ooit om – waar mogelijk – even lekker te relaxen. Waar kan dat nou beter dan in een set heerlijke loungestoelen? Loungestoelen – ook wel ligstoelen genoemd – zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, aluminium of kunststof. Daarnaast zijn de meeste loungestoelen verstelbaar, zodat je de stoel naar jouw voorkeur kunt instellen. Dus, waar wacht je nog op? Snel jouw loungestoelen kopen en genieten van het mooie weer!

De hangstoel

Om nog even in het kader van relaxen te blijven: ook de hangstoel is deze zomer weer erg populair. De hangstoel is een tuinmeubel die we voorgaande jaren ook al veelvuldig terug hebben gezien in de Nederlandse tuinen en deze trend zet in 2020 verder door. Een type hangstoel die erg populair is is de rieten hangstoel. Dit type tuinmeubel is ideaal om lekker in weg te dromen.

Gezamenlijk aan de picknickbank!

De picknickbank is in het bijzonder een ideaal tuinmeubel voor gezinnen met jonge kinderen. Dit tuinmeubel leent zich perfect voor een gezamenlijke lunch in de buitenlucht! Ook bij een barbecue is een picknicktafel ideaal. Door het ruime tafelblad kun je er een hoop op kwijt en het is bovendien praktisch om aan een picknicktafel te eten. Picknicktafels worden vaak gemaakt van hout en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt de picknicktafel voorzien van mooie vierkante kussens in de stijl van jouw tuin!

Ben je op zoek naar meer woonideeën voor jouw tuin? Op social media, maar ook met de verschillende woonprogramma’s op tv kun je een hoop inspiratie opdoen. Laat het mooie weer maar komen!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Wonen