Vakantiepark Frankrijk

Wist je dat er elk jaar meer dan 80 miljoen toeristen naar Frankrijk komen? Leuk idee om een kijkje te nemen! Bij Francecomfort kan je een huisje huren bij een vakantiepark in Frankrijk. Ze hebben luxe huisjes voor 4/5/6 personen, met mogelijk een privé zwembad. In deze huisjes kan je heerlijk genieten van je vakantie hoe je hem ook wil hebben. Lekker actief of juist lekker relaxt. Ze hebben op de vakantieparken een restaurant, wifi, zwembad, tennisbaan, speeltuin en animatieteam. Bij de receptie spreken de medewerkers Nederlands en Engels. Het vakantiepark in Frankrijk is zeker geschikt voor mindervaliden. In de meeste gevallen is het toegestaan om een hond mee te nemen.

Omgeving van de vakantieparken in Frankrijk

In de omgeving van de vakantieparken is veel te doen. afhankelijk van de keuzen van vakantiepark kan je naar het strand of naar de Pyreneeën. De parken liggen langs de Middellandse zee of Atlantische kust.

Francecomfort heeft parken in

  • Domaine Les Forges
  • Domaine De Lanzac
  • Village Des Cigales
  • Le Lac Bleu
  • Vallée de Montmarsis

En nog meer plekken. Voor iedereen is er een plek en voor iedereen is er op de plek wel iets te doen. als je lekker een relax vakantie wil of juist een actieve het kan allemaal. Als je nou zo veel zin hebt om naar Frankrijk op vakantie te gaan neem dan een kijkje op de website van Francecomfort.