Voordelen van een Kipling member zijn

Kipling is een merk dat ontstaan is in België in 1987. Dit merk is hierna wereldwijd bekend geworden door zijn grote populariteit in de jaren 1990 tot en met 2000. Maar de Kipling tas die zo iconisch in het publieks gedachte zit geschrift als de gerimpelde nylon tas in verschillende neon kleuren, is niet het enige dat Kipling maakt of doet. Naast de iconische tas zijn ze ook bekend met schooltassen, laptoptassen, rugzakken, sporttassen, weekendtassen en luiertassen. Elke tas die je kan bekende in het dagelijks leven produceert Kipling. In dit artikel vertellen we je meer over het Loyaliteitsprogramma dat Kipling heeft opgezet voor hun members, namelijk: Kipling Friends. Lees hier meer over.

Loyaliteitsprogramma: Kipling Friends

Dit loyaliteitsprogramma deed zijn debuut in 2014 en is bedoeld voor elke Kipling consument boven de 18 jaar oud. Om met dit programma deel te nemen hoef je alleen een Kipling product te hebben, lidmaatschap is geheel gratis. Deze lidmaatschap is zowel offline als online en daarom is het mogelijk om een Kipling Friends pas aan te schaffen in een van de vele Kipling winkels of een online pas aan te vragen via de website.

Met het loyaliteitsprogramma van Kipling spaar je Smile points. Deze spaar je op door middel van geselecteerde items te kopen in de Kipling winkels of website waar je Smile Points bij krijgt. Bij elke euro of pond die je besteed krijg je 10 smile points. En wanneer je 1000 punten hebt gespaard kun je deze punten inruilen voor een kortingsvoucher van 10 euro, die te besteden is vanaf aankopen van 50 euro/pond.

Korting is echter niet het enige wat het loyaliteitsprogramma biedt. Het loyaliteitsprogramma biedt ook activiteiten en interactieve aan met het merk via social media. Denk bijvoorbeeld aan een app op je telefoon als member waar je exclusieve deals krijgt aangeboden (bron: https://maeshillscollection.com/be/).

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Mode